X

Har du spørgsmål?

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller
jeannette@sortkaffe.com


Kontakt

Hvem er SortKaffe?

SortKaffe er et dansk softwarefirma med speciale i tekniske løsninger, der har til formål at digitalisere processer og gøre kommunikationen digital - simpelthen for at gøre hverdagen lettere for såvel vores kunder og deres brugere. Vi udvikler og markedsfører to licensløsninger: Guestbook, som er en digital gæsteregistrering til en virksomheds besøgende. Og ConferenceCommunicator, som er en komplet eventplatform til markedsføring, håndtering af tilmeldinger, kommunikation og indhentning af materiale til events som konferencer, messer, kurser, medarbejderevent og netværksevents.

SortKaffe så dagens lys i 2011. Dengang var apps det nye sort, og vi udviklede skræddersyede apps til SFO´er, museer, turistbureauer og kommuner med flere. Vores kundecase i form af en kursus app til Århus kommune lagde kimen til vores eventplatform ConferenceCommunicator. Og Guestbook blev til på baggrund af en bestilling fra en kunde, som så behovet i markedet for en digital gæsteregistrering ude i virksomheder og organisationer. Vi fik muligheden for at købe rettigheden til også at markedsføre produktet, og derfor er vores to hovedprodukter i dag ConferenceCommunicator og Guestbook.

Hvorfor hedder vi SortKaffe?

SortKaffe er da et lidt pudsigt navn til et softwarefirma, tænker du nok. Og det har du jo nok ret i. Vi bliver ofte spurgt, om hvorfor vi hedder SortKaffe. Vi kan godt sige, at SortKaffe rimer på den "rene vare", og på "slut med sort snak". Det er klart vores værdier. Vi udvikler ikke software for teknikkens skyld, men med klare formål for øje! Og vi forsøger altid at oversætte teknikken til forståeligt indhold.

Men ok, sandheden om navnet er en lidt anden. Navnet opstod med hjælp fra en tekstforfatter. Efter mange forgæves forsøg på at komme op med et unikt navn, som ikke klingede på det sædvanlige ”software”, ”teknik”, ”IT”, sagde tekstforfatteren på vej ud ad døren: ”Kald jer SortKaffe, I bestiller ikke andet end at drikke kaffe…”.

I dag brander vi os med navnet SortKaffe, og synes at det passer rigtig godt til vores formål med vores eventplatform og digital gæsteregistrering. For lige som kaffe bringer mennesker sammen, ønsker vi at bringe mennesker sammen fysisk, bare med digital kommunikation som facilitator. Og ikke for at nævne, at der bliver drukket en del kaffe til konferencer og messer og på arbejdspladser….

Hvem står bag?

SortKaffe ejes af Mikael Klante, som er vores tekniske ansvarlige og stifter af SortKaffe i 2011, og af Jeannette Eis, som er vores salgs – og marketingsansvarlige og som har været partner siden 2013.

Mikael har mere end 25 års erfaring med udvikling og projektstyring af digitale løsninger. Før han stiftede SortKaffe, har han som tidligere online chef i Scanad reklamebureau løst en række webopgaver for kunder som Expert, Skoringen, Politiforbundet og TDC. Mikael har siden SortKaffe´s start haft en forkærlighed for at udvikle brugbare apps og webbaseret løsninger. Og nu er al udvikling og vedligehold forbundet med ConferenceCommunicator og Guestbook. Mikael er kendt for at løse tingene hurtigt. Han kan ikke lide lange 2-do lister. Der skal eksekveres! Der går derfor ikke lang tid fra input til udvikling.

Fun fact: Mikael kan egentlig bedst lide kaffe med mælk. Men drikker også sort kaffe, specielt på kundebesøg.

Jeannette er uddannet ernæringskandidat og har tidligere arbejdet som forskningsassistent, underviser og som innovations - og virksomhedskonsulent. Nu er Jeannettes passion blevet at hjælpe eventplanlæggere med at planlægge, eksekvere og følge op på deres events med software som værktøj. Samt at hjælpe virksomheder med at registere deres besøgende digitalt. Hun går højt op i et godt samarbejde og at behov og løsning stemmer overens. Derfor er hun kundens sparringspartner og sikrer sig, at der ikke er lang vej fra kundeinput til handling.  Jeannette er meget glad for at skrive, og udover at være hovedpersonen bag SortKaffe´s hjemmesider, skriver hun blogindlæg til blandt andet BC gruppens online medie for møder og events: Meetly.dk.

Fun fact: Jeannette drikker sort kaffe - altid. Og på kundebesøg bliver hun mødt af: "Nååå ja, selvfølgelig drikker du sort kaffe".