X

Har du spørgsmål?

Kontakt Jeannette på
tlf.nr.: 42464603 eller
jeannette@sortkaffe.com


Kontakt

Hvem er SortKaffe?

SortKaffe er et dansk softwarefirma med speciale i event software. Vi udvikler og markedsføre eventplatformen ConferenceCommunicator, som er en licensbaseret eventplatform til håndtering af events som konferencer, messer, kurser, medarbejderevent og netværksevents.

ConferenceCommunicator hjælper eventarrangører med planlægning, administration, markedsføring og kommunikation - og giver deres deltagere og udstillere et digitalt værktøj til information, kommunikation og involvering.

Vi markedsføre også den mindre løsning GuestBook, som er et digitalt gæsteregistreringsløsning, der bruges i virksomheder til registrering af de besøgende. Det er en nem løsning, der er klar til at tages i brug ved få klik. 

 

Hvorfor hedder vi SortKaffe?

SortKaffe er da et lidt pudsigt navn til et softwarefirma, tænker du nok. Og det har du jo nok ret i. Vi bliver ofte spurgt, om hvorfor vi hedder SortKaffe. Vi kan godt sige, at SortKaffe rimer på den "rene vare", og på "slut med sort snak". Det er klart vores værdier. Vi udvikler ikke software for teknikkens skyld, men med klare formål for øje! Og vi forsøger altid at oversætte teknikken til forståeligt indhold.

Men ok, sandheden om navnet er en lidt anden. Navnet opstod med hjælp fra en tekstforfatter. Efter mange forgæves forsøg på at komme op med et unikt navn, som ikke klingede på det sædvanlige ”software”, ”teknik”, ”IT”, sagde tekstforfatteren på vej ud ad døren: ”Kald jer SortKaffe, I bestiller ikke andet end at drikke kaffe…”.

I dag brander vi os med navnet SortKaffe, og synes at det passer rigtig godt til vores formål med vores eventplatform og digital gæsteregistrering. For lige som kaffe bringer mennesker sammen, ønsker vi at bringe mennesker sammen fysisk, bare med digital kommunikation som facilitator. Og ikke for at nævne, at der bliver drukket en del kaffe til konferencer og messer og på arbejdspladser….